Connect with us

Westworld seizoen 2

22 april is het eindelijk zo ver, het tweede seizoen van Westworld! Kijk deze trailer om alvast een voorproefje te zien van wat ons te wachten staat!

Zeg je HBO dan zullen de meeste mensen reageren met Game of Thrones. In mijn geval -sorry, ik ben geen fan- moet ik meteen denken aan Westworld, waar Anthony Hopkins dezelfde mysterieuze rol speelt als hoe de meeste mensen hem kennen: Hannibal.

”De serie speelt zich af in het fictieve Westworld, een technologisch geavanceerd Western-themapark, dat volledig wordt bevolkt door androïden die “Hosts” worden genoemd. Deze komen tegemoet aan de wensen van de zwaar betalende bezoekers die “Nieuwkomers” (of ook “Gasten”) worden genoemd. De Nieuwkomers kunnen doen wat ze willen in het park, zonder angst voor vergelding van de Hosts. Het park kent ongeveer tweeduizend verschillende hosts, die elk hun eigen verhaallijnen uitspelen.”

Trailer

Goed, genoeg gepraat, de trailer zegt vrij weinig, maar ik kan niet wachten tot het seizoen uitkomt op 22 April. Mocht je in de tussentijd nog wat willen kijken, lees dan onze reviews van Instinct of For The People.

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Trailer

To Top