Connect with us
13 reasons why seizoen 3

13 Reasons Why

’13 Reasons Why’ wie heeft het gedaan?

’13 Reasons Why’ wie heeft het gedaan?

Netflix plaatst vaak korte teasers zonder veel informatie, zoals diegene hieronder! Gelukkig is er nu ook een trailer vrijgegeven voor 13 Reasons Why, de controversiële Netflix serie. Mocht je de serie niet kennen, hier een korte omschrijving.

In het eerste seizoen zien we het verhaal van Hannah Baker, een meisje dat zelfmoord gepleegd heeft. Ze heeft haar redenen op cassettes opgenomen die iedereen die eraan bijgedragen heeft te horen krijgt.

”Zit jij in de knoop met jezelf en/of wil je praten over zelfdoding? Kijk dan op 113.nl of bel 0900-0113.”

In het tweede seizoen wordt hier op verder gebouwd. We zien de familie een rechtzaak aanspannen. En hoe iedereen verder gaat met hun leven. Maar ook komt er wat meer duidelijkheid over de zelfmoord van Hannah.

’13 Reasons Why’ het derde seizoen

Goed, maar waar gaat het derde seizoen dan over? Het ziet er in ieder geval naar uit dat Hannah Baker er niet in voor komt. Kijk eerst de trailer hieronder.

”Everyone had a reason to want Bryce Walker dead. But who actually went through with it?”

Dat is in ieder geval duidelijk. Bryce is vermoord. Maar het ziet er naar uit dat ze zelf moeten uitzoeken wie het gedaan heeft. Want zeg nou eerlijk, wie gelooft dat Clay het gedaan heeft? We gaan het zien op 23 augustus op Netflix. Volgend jaar komt er nog een laatste seizoen die zich afspeelt tijdens de diploma uitreiking van Liberty High School. Daarna is het verhaal dat begon met de treurige zelfmoord van Hannah Baker echt over.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in 13 Reasons Why

To Top