Connect with us
Disney+ vanaf 12 november in Nederland

Series

Disney+ start binnenkort in Nederland!

Disney+ start binnenkort in Nederland!

We schreven al eens eerder over alle nieuwe streamingdiensten die we in 2019 verwachten. Volgens de geruchten zou Nederland een van de landen zijn die vanaf de start zouden kunnen genieten van de nieuwe streamingdienst. En dat blijkt te kloppen. Vooralsnog is Disney+ vanaf 12 november naast Nederland alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. Een week later gevolgd door Australië en Nieuw-Zeeland. Over een verdere uitrol is nog niks bekend. Disney heeft slechts laten weten binnen 2 jaar in het merendeel van de wereld beschikbaar te willen zijn. De dienst gaat in Nederland 7 euro per maand kosten.

De afgelopen maanden verdwenen al veel van de films en series waarvan Disney de rechten had van andere streamingdiensten. Het vooruitzicht van de dienst zorgde er, tot grote teleurstelling van de fans, ook voor dat Netflix alle Marvel series cancelde. De rechten van Marvel liggen namelijk bij Disney. Naast Marvel bezit Disney ook Pixar, National Geographic en de Star Wars franchise die op de streamingdienst vertegenwoordigd zullen zijn.

We are confident that the combination of our unrivaled storytelling, beloved brands, iconic franchises, and cutting-edge technology will make Disney+ a standout in the marketplace, and deliver significant value for consumers

Disney laat in een persbericht weten dat in het eerste jaar 25 ‘original’ series en 10 films en documentaires beschikbaar komen. Exclusief voor hun eigen platform. Daarnaast komen onder andere 30 seizoenen van The Simpsons en Malcom in the Middle beschikbaar. Een preview van wat er nog meer gaat komen is hier te vinden.

Voor nu is het nog even afwachten. Maar hieronder kan je zien hoe het eruit komt te zien.

Wie gaat er straks in november gebruik maken van deze nieuwe streamingdienst?

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Series

To Top