Connect with us
Trailertijd Spin-off van Riverdale Katy Keene en Jason Bourne's Treadstone

Series

Trailertijd: ‘Katy Keene’ en ‘Treadstone’

Trailertijd: ‘Katy Keene’ en ‘Treadstone’

Trailertijd maakt me altijd blij, jezelf alvast lekker maken voor iets dat gaat komen. Deze keer hebben we er maar twee, maar zeker niet de minste. Voor beide series zijn de verwachtingen hooggespannen. Het zou me verbazen als ze niet allebei verlengd worden voor nog een seizoen.

Riverdale spin-off ‘Katy Keene’

Riverdale had al eerder een spin-off gekregen in de vorm van Chilling Adventures of Sabrina komt daar nu Katy Keene bij. Waar Sabrina onderdeel is van hetzelfde universum maar er geen uitwisseling tussen beide series is, gaat dat bij Katy Keene wel het geval zijn. Maar dat betekent niet dat het niet helemaal anders gaat worden.

Katy Keene gaat over een ‘fashionista’ die naam probeert te maken in New York op Broadway, als model en als zangeres. Vele jaren na de Middelbare school periode in Riverdale. En is ook waar we een bekende uit Riverdale zullen ontmoeten. We wisten dat Josie McCoy haar dromen ging najagen, en dat gaan we zien in deze nieuwe spin-off.

The truth is, Josie’s been destined for New York from #Riverdale’s pilot episode. So honored and happy we get to pursue Josie’s musical dreams with this lovely lady…”

De serie klinkt erg leuk, het voelt een beetje als een soort van Glee aan. Deze serie komt zeker op het lijstje zodra het uitzenden begint. En voor iedereen die wilt weten of er nog meer Riverdale karakters de overstap zullen maken:

“I think it’s very likely that we will be seeing some familiar faces from Riverdale crossing over to our Katy Keene show and our New York world and we’re excited about that.”

Jason Bourne’s ‘Treadstone’

En de laatste video alweer in deze trailertijd. Het is populair om van series films te maken of andersom. En ook om een serie met een film aan te vullen. Maar hier gaat het net andersom. In deze serie zien we hoe het CIA-programma Treadstone werd opgezet. Het programma waar Jason Bourne ook onderdeel van was. We hebben in de films al gehoord over Blackbriar, en dit komt ook terug in de serie. Eindelijk gaan we precies uitvinden wat het is.

De serie ziet er indrukwekkend uit. En het helpt natuurlijk dat het kan voortborduren op een zeer goedbekeken trilogie. Helaas lijkt het erop dat Matt Daemon geen opwachting zal maken in de serie. Maar met de cast is verder niks mis. De serie heeft dankzij deze verbintenis met Jason Bourne wel grote verwachtingen goed te maken.

Hou Regnum in de gaten voor meer nieuws over deze, en andere nieuwe series die je in het najaar kunt verwachten. Is er iemand die een van deze series gaat volgen?

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Series

To Top