Connect with us
Orange Is The New Black komt ten einde in 2019

Netflix

Orange Is The New Black, voor het laatst in 2019!

Orange Is The New Black, voor het laatst in 2019!

Orange Is The new Black, het einde van deze iconische Netflix serie komt eraan. Eerder werd al bekend gemaakt dat House Of Cards in 2019 voor het laatst op de streamingdienst is te zien. Ze helaas konden ook niet anders na de controverse met de hoofdrolspeler Kevin Spacey.

Nu is het de beurt aan Orange Is The New Black. Het seizoen dat waarschijnlijk voor de zomer van 2019 gepland staat zal het laatste worden van de serie. De acteurs van de serie kondigde het einde van Orange Is The New Black zelf aan in een filmpje dat op Twitter werd gezet. Omdat het een emotionele periode is voor de kijkers vertellen ze hierin wat de serie voor hun betekent heeft. Ook vertellen ze hoeveel de fans voor ze betekenen. Hieronder het filmpje, pas op voor de tranen.

De serie heeft vele prijzen gewonnen in de 7 jaar dat het uitgezonden is. Daarnaast is het de enige serie die een Emmy gewonnen heeft in de drama én comedy categorie. Omdat de serie zo populair was heeft het zeker een boost gegeven aan Netflix toen het nog niet zo bekend was in Europa. 

”After seven seasons, it’s time to be released from prison. I will miss all the badass ladies of Litchfield and the incredible crew we’ve worked with. My heart is orange but fade to black.”

bedenker van de serie Orange Is The New Black Jenji Kohan

Orange Is The New Black

Het lijkt me nogal onwaarschijnlijk dat je deze serie niet kent. Op z’n minst heb je er waarschijnlijk al over gehoord, maar mocht dat niet zo zijn. Hieronder een kleine omschrijving over de serie. Ik kan in ieder geval wel zeggen dat het een geweldig leuke serie is om te kijken. Een aanrader is het zeker.

Het verhaal begint als Piper Chapman wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis. Ze krijgt dit opgelegd omdat ze samen met Alex Vause, haar ex en internationale drugssmokelaar, drugsgeld transporteerde. Chapman verruilt haar comfortabele leven in New York voor de oranje gevangenisoverall. In de Litchfield Penitentiary, een minimum veiligheid vrouwengevangenis heeft ze het lastig doordat ze een hogere opleiding heeft genoten dan andere gevangenen. Gaandeweg maakt ze echter vrienden, problemen en vindt ze oplossingen voor het leven in de gevangenis.

Wat zijn jullie favoriete momenten van deze serie? Deel ze in de comments!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Netflix

To Top