Connect with us
Ozark krijgt een derde seizoen op Netflix!

Netflix

Ozark krijgt 3e seizoen!

Ozark krijgt 3e seizoen!

Op een ondertussen typische en mysterieuze manier heeft Netflix via Jason Bateman laten weten dat Ozark een derde seizoen krijgt. Bateman die de hoofdrol speelt als Marty Byrde, en zelf ook enkele afleveringen heeft geregisseerd komt gelukkig in 2019 weer terug.

Ozark, waar gaat het over?

Voor diegene die deze serie nog nooit gekeken heeft, ga het vooral kijken! Als een Netflix original is het uiteraard op de streamingservice te vinden. 

De serie draait om de financiële adviseur Marty Byrde. Ze lijken een doodgewone familie in een buitenwijk van Chicago, maar schijn bedriegt. Marty werkt voor een criminele organisatie als witwasser. Als dit compleet misloopt, moeten ze halsoverkop om hun leven te redden verhuizen. Ze verhuizen naar de Ozarks, een regio in de Verenigde Staten. Daar zijn operatie weer opnieuw opzetten blijkt echter niet zo gemakkelijk als hij het deed voorkomen bij het Mexicaanse drugskartel waarvoor hij werkt. Uiteraard zijn er al de nodige criminelen aan het werk, waardoor niet alles even soepeltjes verloopt.

Marty, z’n vrouw en kinderen komen van probleem in probleem terecht. Terwijl ze proberen de Mexicanen tevreden te houden. Er is in ieder geval voldoende drama en spanning in de eerste twee seizoenen.

Waardige Breaking Bad opvolger?

Er zijn aardig wat websites, kranten en podcasts die de vergelijking met Breaking Bad maken. En niet zonder reden! Tuurlijk, er zijn heel wat verschillen. Zo is er net zo veel drama in een afleveringen van Ozarks als in een compleet seizoen Breaking Bad. Jason Bateman is het daar niet per se mee eens:

”We feel fortunate any time we hear that. That show can never be touched. We’re not trying to replicate or emulate anything they did narratively or aesthetically”

Het is moeilijk om antwoord te geven op zo’n vraag. Breaking Bad heeft ondertussen een iconische status bereikt. Gelukkig blijft Jason Bateman er in ieder geval nuchter onder.

Wat denken jullie, is er een vergelijking met Breaking Bad te maken? Benieuwd naar het derde seizoen? Laat wat van je horen in een reactie.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Netflix

To Top