Connect with us
Seizoen 9 promotie poster van The Walking Dead

The Walking Dead

De start van een nieuw tijdperk

Het negende seizoen van The Walking Dead staat weer voor de deur. In dit artikelen nemen we het laatste nieuws met je door, zodat je helemaal op de hoogte weer kan kijken aanstaande week!

Fear The Walking Dead is net klaar met het seizoen. Morgan is in korte tijd een van de belangrijkste karakters geworden in deze spin-off. Maar gelukkig hoeven we niet lang te wachten op nog meer zombies. Volgende week begint The Walking Dead namelijk alweer met een nieuw seizoen. Een seizoen dat zich zal kenmerken door grote veranderingen. Zo weten we al dat sherrif Rick ons gaat verlaten. Even leek er nog goede hoop dat Maggie wel zou blijven, maar ook zij vertrekt. Wat jammer is, want stiekem had ik wel een klein oogje op haar! En daar eindigt het niet mee, er zal nog een karakter uit de serie dood gaan! Gelukkig zijn er ook acteurs die absoluut niet meer weg willen, zoals Norman Reedus die Daryl Dixon speelt:

”I started on season one of the show, and I would love to bookend it”

Toch wel een beetje benieuwd geworden naar wat er staat te gebeuren in alweer het negende seizoen? Kijk dan onderstaande trailer even.

Gaat The Walking Dead weer interesant worden?

Het wordt interessant om te zien welke kant The Walking Dead komend seizoen op gaat. We weten van het vertrek van een aantal van de acteurs, en de tijdssprong die er gemaakt gaat worden. Als je hoopt dat het einde van het zombie tijdperk eraan zit te komen voor deze serie, dan zit je verkeerd. De producent AMC heeft al laten weten voor nog zeker 10 jaar plannen met de serie en de spin-offs te hebben.

”The Walking Dead is a universe… and we have a plan to manage over the next decade, plus. That plan is a careful plan to respect the world of the fans of that world”

Er zullen in ieder geval een paar verrassingen komen, als we de showrunner mogen geloven. Ondanks dat het een beetje veel van hetzelfde aan het worden is, wil ik toch wel graag weer kijken.

Wie is er eveneens benieuwd in welke problemen Rick, Jesus, Michonne en alle anderen verzeild gaan raken?

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in The Walking Dead

To Top