Connect with us
Shane Walsh in betere tijden in The Walking Dead

The Walking Dead

Keert Shane terug in The Walking Dead?

Keert Shane terug in The Walking Dead?

Nu de opnames voor het negende seizoen van The Walking Dead begonnen zijn komen ook de eerste berichten naar buiten. En er zit hoogstwaarschijnlijk genoeg aan te komen als de geruchten waar we al eerder over schreven ook maar ten dele waar zijn. In dit geval kwam de informatie waarschijnlijk per ongeluk in de wereld. Waarschijnlijk had AMC dit nog wat langer voor zich willen houden als een goede teaser. Een Instagrampost die verscheen maakt melding van een onverwacht trio die dichtbij de plek waar de opnames plaatsvinden in Georgia een lokale winkel binnenstapten. En voor deze moet je waarschijnlijk even diep in je geheugen graven. Helemaal terug naar het tweede seizoen van The Walking Dead zelfs. De acteurs die binnen kwamen speelde namelijk de karakters van Rick Grimes, Norman Reedus en Shane Walsh!

https://www.instagram.com/p/BkDpvl3HQRG/

Shane wie?

Shane Walsh! Hij zat samen met Rick in het politiekorps, en buiten dat waren ze ook beste vrienden. Maar, we weten allemaal dat Rick alleen wakker werd in het ziekenhuis, omgeven door Walkers niet wetende wat er aan de hand was. Shane had besloten dat het beter was om naar een veiligere plek te gaan met Rick z’n zoontje Carl en vrouw Lori. Met het idee dat haar man het niet overleefd had, begon ze een -geheime-relatie met Shane!

Ondertussen weten we allemaal dat Rick niet dood was, maar op zoek was naar z’n vrouw en zoontje. Uiteindelijk vindt hij de groep, krijgt door wat er gebeurd is sinds hij weg is. En jawel -SPOILER- hij vermoord z’n voormalige vriend, die vlak daarna turned in een zombie.

De zombie versie van Shane

De zombie versie van Shane

Het lijkt erop alsof hij nu toch voor wellicht een of twee afleveringen terug gaat keren. Het kan te maken hebben met het naderende einde van Andrew Lincoln die de serie lijkt te verlaten. Een terugblik op z’n leven de laatste seizoenen door middel van flasbacks? The Walking Dead showrunners lijken er gek op te zijn, dus een grote kans daarop. Het is in ieder geval onwaarschijnlijk dat hij als een karakter terugkeerd, zelfs in de Walking Dead zijn zombies niet meer te redden. AMC weigerde commetaar te geven toen TV Line ernaar informeerde.

Wie kon zich Shane nog herinneren? Waar gaat Rick in z’n flasback over Shane filosoferen?

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in The Walking Dead

To Top