Connect with us
Rick en Daryl nog gebroederlijk naast elkaar // Met dank aan AMC

The Walking Dead

Geen Rick, meer Daryl en minder Maggie!

Geen Rick, meer Daryl en minder Maggie!

Voor nu zijn het allemaal nog geruchten. Maar deze geruchten passen in de belofte van showrunner Scot Gimple om de serie volgende seizoen op te schudden. Volgens de laatste geruchten gaat Andrew Lincoln die Rick Grimes speelt afscheid nemen van de show. Het is echter geen gedwongen vertrek, de acteur zou zelf de show willen verlaten. Een van de redenen die genoemd wordt is dat het reizen tussen zijn woonplaats Londen, waar z’n familie woont, en Georgia waar de opnames zijn zwaar vallen. Het vertrek zal de serie enigszins op z’n kop zetten. Lincoln heeft al sinds het eerste seizoen de belangrijkste hoofdrol. Maar wellicht heeft The Walking Dead dit wel nodig.

De serie heeft al tijden te maken met dalende kijkcijfers. In de Verenigde Staten zijn die gehalveerd sinds de start van de serie. Als de geruchten waar zijn zullen we in ieder geval in het negende seizoen nog kunnen genieten van Rick Grimes om z’n storyline af te ronden.

”there’s certainly an endgame in my head. Whether or not that’s the same endgame that’s in the producers’ heads or the people I work with, is another matter. That’s open for discussion. – Andrew Lincoln.”

Het einde van het Rick tijdperk

Nu het einde van de sherrif Rick in zich lijkt is AMC druk aan het onderhandelen met de overige castleden. Naar verluid is Norman Reedus die Daryl Dixon speelt een bedrag van 20 miljoen dollar aangeboden heeft gekregen om de hoofdrol op zich te nemen. Ondertussen heeft Reedus op Instagram al van zich laten horen naar aanleiding van de geruchten met een veelzeggende post. Het lijkt dan ook slechts een kwestie van tijd voordat producent AMC zelf met een aankondiging zal komen.

❤️

A post shared by norman reedus (@bigbaldhead) on

Toch minder Maggie

Het lijkt erop alsof ook voor Lauren Cohen (Maggie Greene in de serie) het doek gaat vallen in het negende seizoen. Cohan heeft terwijl ze met AMC aan het onderhandelen was een hoofdrol in de serie Whiskey Cavalier op zich genomen. Deze serie is door de Amerikaanse zender ABC gekocht voor een compleet seizoen. Omdat twee series teveel van het goede is zou besloten zijn haar rol in de eerste helft van het volgende seizoen eruit te schrijven. Het is jammer om Maggie te zien vertrekken uit The Walking Dead, maar gelukkig blijft ze op TV te zien.

In haar nieuwe serie Whiskey Cavalier worden de avonturen van FBI agent Will Chase (codenaam Whiskey Cavalier) die moet samenwerken met de CIA agent Francesca ”Frankie” Trowbridge (codenaam: Fiery Tribune) gevolgd. Samen leiden ze een inter-agentschap team van spionnen die de wereld en elkaar proberen te redden. Uiteraard met alle problemen van dien. Hieronder een kort voorproefje in de trailer!

Wat denken jullie van deze veranderingen, is er iemand na het teleurstellende laatste seizoen compleet afgehaakt?

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in The Walking Dead

To Top