Connect with us
De nieuwe NBC series New Amsterdam en Manifest die voor de herfst op het schema staan

TV Nieuws

Deze series zijn vanaf de herfst te zien

Samenvoeging van de posters voor de nieuwe series New Amsterdam en Manifest, beide van CBS

Deze series zijn vanaf de herfst te zien

De eerste trailers zijn binnen voor de series die ons vanaf deze herfst staan te wachten. Klik snel om de trailers te zien en meer te weten te komen!

Afgelopen vrijdag was het een bloedbad waarin de grote Amerikaanse zenders aankondigde welke series volgend jaar niet terugkeren. Gelukkig is er vandaag beter nieuws. Een aantal zenders waaronder FOX, NBC en Syfy hebben trailers van hun nieuwe series online gezet. We gaan er hier een aantal uitlichten, maar wordt niet te enthousiast! Deze series zullen pas vanaf de herfst in 2018 of begin 2019 op de buis verschijnen! En zelfs dan de vraag welke series direct op de Nederlandse televisie of via een streamingdienst als Netflix of Videoland te bekijken zullen zijn. Goed, laten we aan de trailers beginnen.

Proven Innocent

De serie speelt zich af in een advocatenkantoor dat zich enkel richt op diegene die, volgens hun, ten onrechte veroordeeld zijn. Het kantoor wordt geleid door de felle en onverschrokken vrouwelijke advocaat Madeline Scott (Rachelle Lefevre). Haar motivatie komt voort uit het feit dat ze zelf schuldig was bevonden. Ze werd vrijgesproken en werd een roddelblad sensatie en een nationale bekendheid. Haar team opent onderzoeken waarbij ze soms hun eigen leven in gevaar brengen om te bewijzen dat diegene die ‘schuldig’ bevonden zijn eigenlijk onschuldig zijn. Ze wordt als held en vijand bekeken. We zien een van haar vijanden die alles zal doen om haar weer achter de tralies te krijgen, wederom voor een misdaad die ze niet begaan heeft. We zien Madeline vechten voor de onschuldigen en haar eigen strijd voeren om niet weer in de gevangenis te belanden.

Geïnteresseerd geraakt? Kijk dan de trailer. Zodra de uitzendingen beginnen in het voorjaar van 2019 laten we het je weten!

Manifest

Dit is een van de series waar ik het meest naar uit kijk. Het zien van de trailer deed me meteen aan een soort Lost maar dan omgekeerd denken. De serie begint als Montego Air vlucht 828 na een turbulente maar routine vlucht veilig land op het vliegveld. Ondanks dat de vlucht slechts enkele uren duurde was op aarde vijf jaar voorbijgegaan. Vrienden, familie en collega’s hadden gerouwd, de hoop opgegeven en waren verder gegaan met hun leven. Nu, vijf jaar later land het vliegtuig alsof er niks gebeurd is. Het lijkt onmogelijk, maar ze hebben een nieuwe kans gekregen. Ondertussen wordt de nieuwe realiteit duidelijk, en sommige passagiers denken dat ze voor iets groters zijn voorbestemd. Groter dan ze ooit hadden kunnen bedenken.

Deze serie staat gepland voor het najaar van 2018 bij NBC. Hieronder de trailer, die helaas weinig loslaat!

New Amsterdam

New Amsterdam niet te verwarren met de serie New Amsterdam is een nieuwe medische serie. Gebaseerd op het Bellevue Ziekenhuis is het New Amsterdam ziekenhuis het oudste publieke ziekenhuis van de Verenigde Staten. Het volgt de brilliante en charmante dokter Max Goodwin (Ryan Eggold) als de nieuwe directeuyr van het ziekenhuis. Hij probeert de bureacratie te omzeilen en wilt een exceptionele zorg bieden aan al z’n patiënten bieden. Maar dit hebben de doktoren in het ziekenhuis al eerder gehoord. Dokter Goodwin moet laten zien dat hij de status quo wilt doorbreken wil hij succes bereiken met z’n onderbetaalde en ondergewaardeerde staf in een ziekenhuis dat onvoldoende geld heeft. Zijn ziekenhuis is het enige ter wereld die patiënten met Ebola, gevangenen en maar ook de president van de Verenigde Staten kan behandelen onder een gebouw.

Als de plannen niet wijzigen is deze serie in het najaar van 2018 te zien.

The Passage

Gebaseerd op het boek met dezelfde titel van Justin Cronin, lijkt het erop dat deze serie nu uiteindelijk op het scherm zal verschijnen. Al in 2007, nog voor het boek überhaupt af was waren de filmrechten al gekocht voor 1,75 miljoen dollar. Uiteindelijk werd in 2016 besloten er een televisie serie van te maken omdat er meer boeken in de serie verschenen. Het is onduidelijk wanneer de serie uitgezonden gaat worden, maar de trailer is in ieder geval veelbelovend.

Een thriller serie over een geheime medische bunker van de overheid waar geëxperimenteerd wordt met een levensgevaarlijk virus. Dit virus kan de mensheid van alle ziekten afhelpen, of het einde van het menselijk ras betekenen. De serie focused op de 10-jarige Amy Bellafonte (Saniyya Sidney) die uitgekozen is als test-subject. De federale agent Brad Wolgast (Mark-Paul Gosselaar) is aangesteld om haar te beschermen, maar raakt uiteindelijk overtuigd dat hij haar moet redden.

The Rookie

Ondanks dat het meer een teaser dan een trailer is, plaats ik hem toch. Vooral omdat ik vroeger alle afleveringen van Castle gezien heb. Ondanks dat het een teaser is geeft het genoeg informatie over wat ons te wachten staat in deze serie. Eindelijk is Rick Castle (Nathan Fillion) een politieman geworden in plaats van een schrijver/sidekick naast detective Beckett zoals in Castle. Het had zo een vervolg kunnen zijn, maar dat is het niet. The Rookie gaat over de veertig jaar oude John Nolan (eveneens Nathan Fillion) die besluit z’n droom te volgen. Hij verhuisd van z’n dorp naar Los Angeles om een politie agent bij de Los Angeles Politie Departement (LAPD) te worden. Hij moet zich zien te redden in een wereld waar een groentje zijn nog best lastig is als hij z’n tweede kans op het leven wilt laten tellen.

Vanaf deze herfst

Zo ver de eerste trailers die op het internet verschenen zijn. De komende weken zullen er waarschijnlijk nog meer verschijnen. Zodra er voldoende interessante trailers zijn zullen we ze voor je op een rijtje zetten zodat je weet wat je kan verwacht vanaf dit najaar.

Wat vonden jullie van de trailers, iemand een serie gezien die op de lijst gezet wordt om te kijken?

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in TV Nieuws

To Top