Connect with us
The 100 promotie poster

The 100

The 100 vernieuwd voor 6e seizoen

The 100 vernieuwd voor 6e seizoen

The 100 is nu al vernieuwd voor een zesde seizoen terwijl het vijfde seizoen pas net begonnen is!

Het vijfde seizoen van The 100 is net begonnen maar nu al is bekend het een zesde seizoen krijgt. The 100 is een post-apocalyptische TV serie die in Nederland te volgen is op Netflix. Dankzij een deal met The CW is de aflevering enkele dagen uitzending in de Verenigde Staten al op Netflix. Daarom begon Netflix op 30 april al met het vijfde seizoen, met elke week een nieuwe aflevering! Het vijfde seizoen heeft dertien afleveringen, dus er is nog genoeg te zien. Als je deze serie nog niet kent heb je 60 afleveringen om te bingewatchen!

”Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewonders van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is”

Hoe zat het ook alweer?

In het vierde seizoen dreigt de aarde wederom onbewoonbaar te raken en wordt gezocht naar een manier om te overleven. Op allerlei manieren wordt dit geprobeerd. Aan het einde van het vierde seizoen belanden groepen in een nucleaire bunker en zelf weer in de ruimte. Slechts een persoon lijkt het bij de start van seizoen vijf gelukt te zijn te overleven op aarde, Clarke (Elizabeth Taylor). Ze probeert op de grond te overleven tot haar vrienden en familie terugkeren uit de ruimte en de bunker. Dat is een stuk lastiger dan het lijkt, en beloofd een interessant seizoen te worden. Het vijfde seizoen, dat nu wekelijks op Netflix te volgen is, speelt zich zes jaar na het vorige seizoen af, waarin Clarke probeert te overleven terwijl haar vrienden wachten op een signaal dat de aarde weer veilig en bewoonbaar is. Een serie die zeker het kijken waard is en ook hele goede revieuws krijgt.

Geïnteresseerd in The 100?

Kijk dan de trailer van het eerste seizoen hieronder!

Wie zit er elke week klaar voor een nieuwe aflevering van The 100?

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in The 100

To Top