Connect with us

Snapchat

Snapchat spectacles nu ook voor in het zwembad!

Snapchat heeft de tweede versie van hun zonnebril aangekondigd. Bestellen? Lees hier meer!

Afgelopen donderdag heeft Snapchat een vernieuwde versie van hun camera-bril, de Spectacles, aangekondigd. Vanaf 3 mei is deze in Nederland te verkrijgen voor 175 euro en is beschikbaar in drie verschillende kleuren. De tweede editie is iets lichter dan de eerste versie en heeft minder opvallende kenmerken waardoor het lastiger te zien is of iemand deze bril op heeft. Gelukkig is het bij het maken van video nog wel visueel zichtbaar dat er opgenomen wordt door middel van een lichtgevende ring rondom de camera die oplicht.

De tweede versie van Snapchat's Spectacles zonnebril met oplaadkoker

De tweede versie van Spectacles zonnebril met oplaadkoker

Snapchat’s tweede poging

Deze tweede versie is nu ook waterdicht, dus ook tijdens het zwemmen kan je je feed bijwerken. Met een druk op de knop maak je 10 seconde video, die je kan verlengen tot maximaal 30 seconden. Als je de knop ingedrukt houdt maak je een foto. Volgens Snapchat zou je er 70 kunnen maken voordat je weer moet opladen. Opladen kan tot 4 keer in de meegeleverde oplaadkoker voordat je ook deze moet opladen.’

Commercieel succes?

De spectacles hebben in deze tweede versie enkele verbeteringen ondergaan. De vraag is of het het beter zal doen dan de eerste versie, die bleek geen financieel succes. Het bedrijf achter Snapchat, Snap, moest veertig miljoen dollar afschrijven op de eerste versie. De verkopen bleken niet zo hoog te zijn als gedacht. Met deze prijs die Snap vraagt voor de spectacles bril is het afwachten of mensen dit over hebben voor een gadget die in Nederland meestal niet nodig is. In Nederland was een paraplu in plaats van een zonnebril wellicht beter geweest. Maar het valt niet te ontkennen dat het een leuke gadget is om tijdens je vakantie te gebruiken in plaats van een traditionele camera!

Hier iemand die van plan is deze bril aan te schaffen?

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Snapchat

To Top