Connect with us
Nokia 7.1 voor en achterkant

Android

Nokia 7.1 aangekondigd in Londen

Nokia 7.1 aangekondigd in Londen

Nokia heeft wederom een nieuwe telefoon aangekodigd, ditmaal de Nokia 7.1.

Of we de X6 waar we eerder al over schreven nog in Europa gaan zien is nog even afwachten. Maar voor nu heeft HMD de Nokia 7.1 voor Europa aangekondigt met een prijs van 349 euro. Deze mid-range telefoon komt in de kleuren Gloss Steel en Gloss Midnight Blue beschikbaar. De telefoon heeft aan beide kanten glas en een aluminium frame. De glazen achterkant maakt het toestel een stuk meer breekbaar helaas. Normaal wordt dit gedaan om draadloos opladen mogelijk te maken. Helaas heeft Nokia dit deze keer nagelaten, en bevat geen enkele telefoon dit nog standaard.

De net aangekondigd Nokia 7.1
De net aangekondigd Nokia 7.1

De telefoon beschikt daarnaast desgewenst over 3 of 4GB geheugen. De opslag is dan respectievelijk 32GB of 64GB. Al stelt de website Droidapp dat alleen de 64GB telefoon in Nederland verkocht zal worden. De blauwe versie komt halfverwege oktober, de witte verschijnt een maand later op de markt.

Uiteraard beschikt de telefoon ook over een fingerprintscanner die op de achterkant van de telefoon zit. Het scherm is FullHD+, met 5,84 inch met notch in de top, en kan HDR weergeven. De telefoon draait standaard op Android Oreo, de update naar Pie komt in november. De telefoons van Nokia draaien Android One waarbij je de pure versie krijgt, en ook snel de laatste updates! wil je hier meer over lezen kijk dan naar onze Android P gids.

De Nokia 7.1 en een extraatje

Het was echter niet alleen een nieuwe telefoon, tot veler verrassing werden namelijk ook twee soorten oordopjes aangekondigd. De 
True Wireless en Pro Wireless Earphones. De volledige specificaties kan je op de website van HMD/Nokia vinden.

True Wireless Earphones

De oordopjes wezen slechts 10 gram en houden het 3,5 uur vol. Daarnaast levert Nokia een charging case die het 16 uur zou volhouden. Ze zijn ook geschikt om telefoongesprekken te voeren en zijn spatwaterdicht. Ze liggen voor 119,99 euro in de schappen.

De Nokia True Wireless Earphones in de charging case
De Nokia True Wireless Earphones in de charging case

Pro Wireless Earphones

Deze koptelefoon houdt het iets langer vol met een accuduur van 10 uur. De dopjes zijn door middel van een kabel met elkaar verbonden en is eveneens spatwaterdicht. Deze oordoppen zijn iets goedkoper en kosten 69,99 euro.

De Nokia Pro Wireless Earphones
De Nokia Pro Wireless Earphones

Iemand op zoek naar een nieuwe telefoon of oordoppen die deze nieuwe aankondiging overweegt? Laat je reactie achter in de comments!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Android

To Top